Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent ondernemer en moet een jaarrekening opstellen en een fiscale aangiftes doen. Dat moet professioneel gebeuren, accuraat en het liefste ook nog betaalbaar. Waarbij u niets uit het oog wilt verliezen. Er hangt immers heel veel af van uw jaarrekening en de fiscale aangifte.
Claudia van Braak Office Services zorgt voor een correcte en inzichtelijke financiële administratie. U levert uw financiële stukken aan en wij zorgen voor de volledige fiscale afhandeling. Dat is wel zo makkelijk.

Administratie

Claudia van Braak Office Services verzorgt uw gehele bedrijfsadministratie van begin tot eind in een full service concept.

Advies

Persoonlijk advies waarmee u uw bedrijf vooruit kunt helpen. Gebasseerd op kennis uit de markt en uw actuele cijfers.

Belastingen Claudia van Braak Office Services

Belastingen

Wilt u niet teveel, maar ook niet te weinig belasting betalen?

Jaarrekening

Wij zorgen voor een betrouwbare verantwoording aan uw belanghebbenden.

Salarisverwerking

Wij zorgen dat uw personeel de loonstrook krijgt die zij verdienen

Wij staan klaar voor elke ondernemer

Welke dienst wij ook voor u mogen uitvoeren en of u nu een kleine of juist hele grote onderneming heeft,
Claudia van Braak Office Services werkt voor u op een persoonlijke en betrokken manier samen.
Wij leren u en uw bedrijf graag kennen in een persoonlijk gesprek en kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.
Ons doel is om u zo volledig als mogelijk te ontzorgen zodat u zich bezig kan houden met hetgeen dat u leuk vindt.
Wij nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek.

Administratie & advies

Administratie

Of u nu een grote organisatie voert, of een eenmanszaak; u ontkomt er niet aan. De belastingdienst eist nu eenmaal dat u aan allerlei verplichtingen moet voldoen. Behalve goed advies wat voor uw situatie het beste is, verzorgt Claudia van Braak Office Services uw hele bedrijfsadministratie. Van begin tot eind in een full service concept.

Maar misschien wilt u wel een deel in eigen beheer doen? Of alles in eigen beheer, en wilt u alleen af en toe even sparren en checken of er misschien toch nog iets meer uit te halen is? Bij Claudia van Braak Office Services is alles mogelijk. U, als ondernemer, staat altijd centraal. Claudia Van Braak Office Services helpt u op weg, ondersteunt en begeleidt, waardoor u zeker weet dat uw administratie gewoon klopt.

Advies

Een goed advies is goud waard. Dit geldt zeker als het om financiële zaken gaat. Hoe kunt u het beste uw administratie inrichten, met nuttige tips voor een goed bedrijfsmanagement. Gericht op wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een bedrijf. Welke deuren kun je open doen om verder te groeien, en welke kun je beter dicht laten. Overal op letten, met oog op groei en de dynamiek in uw bedrijf. Kortom, een advies op maat. Claudia van Braak Office Services kan uw onderneming advies geven op het gebied van onder andere uw ondernemingsvorm, financieringsvraagstukken, vragen op het gebied van arbeidsrecht en het aandragen van verbeterpunten voor een gezonde onderneming.

Jaarrekening

De Belastingdienst, banken en soms ook leveranciers willen graag inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Zekerheid over de juistheid van de cijfers is dan belangrijk. Maar u wilt ondernemen en uw tijd niet verspillen aan bijzaken. Daar kan Claudia van Braak Office Services u in ontzorgen. Wij zorgen voor een betrouwbare verantwoording aan uw belanghebbenden. Voor ons is een jaarrekening meer dan cijfers. Het is een managementtool. Ondernemen is denken in kansen en mogelijkheden. Een correct opgestelde jaarrekening geeft u inzichten of en wanneer uw doelen bereikbaar zijn. Claudia van Braak Office Services geeft u in begrijpelijke taal zicht op zaken.

Salarisverwerking & Belastingen

Salarisverwerking

Personeel is belangrijk voor u. Zij dragen immers bij aan het succes van uw organisatie. Daarom wilt u dat hun salaris tot in de puntjes geregeld is. Duidelijk en zonder poespas. Claudia van Braak Office Services maakt het voor u mogelijk. De hele salarisadministratie voert Claudia van Braak Office Services voor u uit zoals u dat wilt. Zodat uw personeel de loonstrook krijgt die het verdient.

Belastingen

Wilt u niet teveel maar ook niet te weinig belasting betalen? En hoe prettig is het als iemand u helpt met die steeds veranderende regels van de belastingdienst? Als iemand u op tijd vraagt om gericht iets aan te leveren? Zodat u in alle rust de deadline tegemoet kan zien? Dat klinkt als muziek in de oren en het kan: Als u uw belastingaangiftes laat uitvoeren door Claudia van Braak Office Services, krijgt u op tijd de vraag om gegevens aan te leveren. Claudia van Braak Office Services checkt, meldt aan en regelt alles. Indien nodig schakelen we een fiscalist of andere samenwerkingspartner in. Ook als u een belastingcontrole voor de deur heeft staan, begeleidt Claudia van Braak Office Services u in het hele proces. U kunt de belastingdienst met een gerust hart laten komen.

Makkelijk en snel contact